dilluns, 1 de març del 2010

Treball de colors

Per tal que pugueu treballar a casa, us adjunto les instruccions per poder trobar la pàgina on podeu consultar com muntar la vostra història i com ho heu de fer. Bé, espero que us serveixi per treballar força.

www.tve3 a la carta
colors en sèrie
trieu el color que hagueu escollit, preneu-ne els apunts necessaris i feu-ne el guió per treballar després vosaltres.

7 comentaris:

Rocio i Cristina ha dit...

Hola Núria no sabem com fer-ho :D

novembre ha dit...

Ei ja sóc a casa! Què vol dir que no sabeu com fer-ho?

novembre ha dit...

Anna i Betzi espero que em dieu alguna cosa del treball de colors, i del vostre rosa... Vinga que entre totes tres farem una cosa extraordinària!

Anònim ha dit...

Núria no sabem com fer el treball, no sabem per on començar hem fet un video però no sabem com fer els comentaris i fer històrias. Això es un lio enorme eh!

att:Marta i Clàudia.

novembre ha dit...

Bon dia noies. En primer lloc, us heu fixat en les fotografies del crèdit de síntesi, són boniques oi?
Bé, en segon lloc, per fer el treball de colors primer de tot heu de mirar un dels videos (inspiració i anàlisi) preneu els apunts de com s'ha fet: presentació del color, què significa, on el trobem, perquè determiades coses són d'aquest color... Es tracta de seguir l'esquema que els videos us donen.
Vinga noies endavant les atxes i seguim en contacte.
per cert bones vacances.

Anònim ha dit...

vale, ja hem mirat el video i hem seguit els pasos que ens has dit, pero no ens surt res. Podem agafar algunes explicacions del video? alla ho diu molt be i no sabem com esplicar-ho millor..

LaiaClaudiaMarta

novembre ha dit...

Bon dia noies,

Podeu prendre els exemples dels videos per fer els vostres treballs. Cap problema, ara bé, no si val copiar el video sinó que l'heu de fer vosaltres, pensar, reflexionar i treballar-hi molt.

Apa doncs, bon cap de setmana i fins dilluns.